Една от най-обичаните звезди в историята на WWE е Скалата,

...
Една от най-обичаните звезди в историята на WWE е Скалата,
Коментари Харесай

Скалата се връща на ринга през 2023 г.?

Една от най-обичаните звезди в историята на WWE е Скалата, който с блестящите си осъществявания на кръга завладя хиляди почитатели на компанията по битка през кариерата си и макар че публично е пенсиониран, за фигура от неговия диаметър постоянно ще има опция да се завърне и това ще стане на Wrestlemania 2023.

Скалата се отдръпна за първи път при започване на 21-ви век, само че имаше няколко участия в някои шоута на WWE и в огромните събития на компанията, само че те не бяха толкоз чести, колкото почитателите желаеха. Остава повече от половин година до Wrestlemania 39, която ще се организира през 2023 година, и поканата за някогашния герой, а в този момент холивудска звезда, е отворена.

Новият началник на кеча след отдръпването на Винс Макмеън –  Пол Левеск прочут като Трите Хикса, в изявление за BT Sport откри опцията именитият Дуейн Джонсън да има нова поява.

Ако Трите хикса е сигурен в нещо, то е, че Скалата би желал още веднъж да усети адреналина от излизането на кръга, всичко, което съставлява пътят в събитие като Wrestlemania, и да се появи пред хиляди почитатели на сцената и милиони вкъщи.

" Разговарях с него и той ми го сподели ", споделя Трите Хикса, който дава ясно да се разбере, че нито един филм няма да даде на Скалата силата и тръпката от това да бъде пред хиляди почитатели на кръга, " Знам, че Скалата желае да усети този прилив на адреналин още един път. " Часовникът тиктака и всеки ден до Wrestlemania е с един по-малко.

Завръщането на Скалата към момента не е реалност, дали ще бъде един, два или повече пъти, когато ще го забележим на кръга, само че даже и Трите Пикса към този момент стартира да вижда този собствен цялостен триумф, защото мястото на топ събитието на WWE ще бъде стадион SoFi в Лос Анджелис - град, в който Скалата е обичан поради филмите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР