Една от най-новите жителки на Дубай е не кой да

...
Една от най-новите жителки на Дубай е не кой да
Коментари Харесай

Мегз и Роналдиньо се намериха в Дубай! Българката заработи с футболната легенда

Една от най-новите жителки на Дубай е не какъв да е, а известната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз. Там тя се отдаде на нови планове, нови фантазии, нов живот... Е, продължава да се занимава отдалечено и с някои планове тук. 

Виж още: Ваня от " Игри на волята " стигна до морето и хвърли горнището на банския в горещо видео

От фотосите, които качва Мегз в Instagram, оставаме с усещане, че всичко там върви към този момент по проект, тя е щастлива, а динамичността на дубайския живот е тъкмо по неин усет. " Първо счупих зависимостите на мозъка си. И не след дълго време тялото ми също стартира да живее… да диша, да усеща, да усеща, да свети ", похвали се тя преди седмица.

Именно Дубай донесе на Мегз една мечтана среща - с футболната легенда Роналдиньо:

Виж още: Шумен ваучър измежду звезди: Гаджето на Рачков чества рожден ден в дискотеката на Коцето

От текста под фотографията разбираме, че звездата на Барселона, ПСЖ, Милан и бразилския народен тим по футбол е снимал рекламна акция за крипто валута. Приятел на Мегз провел акцията, както и фотосите. Звъннал ѝ да я помоли за помощ, а тя незабавно се съгласила. 

Виж още: Като Рапунцел: Джулката прикри прелестите си единствено с косата си, сподели и огромен татус

" Знаете, че съм работохоличка и се изучавам да пребивавам по различен метод и да си почивам до момента в който съм тук. Нооо беше толкоз хубаво за пръв път да вземам участие в нещо изобретателно тук и то на международно равнище ", радва се Мегз. А какво ще се случи с акцията, следва да разберем. 

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР