Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито Ергенът

...
Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито Ергенът
Коментари Харесай

Уволнена ли е ергенката Виктория от БФС?

Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито " Ергенът " Виктория Асенова е уволнена! Футболната мениджърка към този момент не работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз.

Това настояват от " България през днешния ден ", като се базират на свои източници в централата на БФС.

Още при представянето си в телевизионния формат Виктория акцентираше най-много върху това, че обожава работата си, гледа мачове и нонстоп върви на футболни срещи. В предишното мацката е упражнявала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с съвременен балет. Харесва й да работи с мъже, тъй като по думите й те не са интриганти като дамите. От известно време обаче Виктория не е част от федерацията.

В профила й в Инстаграм обаче написа, че тя продължава да работи като състезателен управител, видя GlasNews.bg. Възможно е да е не запомнила да актуализира информацията в профила си. От спортния портал Sportal.bg също настояват, че Виктория Асенова е освободена от работа.



За последно през предишното лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен шампионат " Шампионите на София " - 2023. Този месец пък ергенката самосиндикално цъфна и на церемонията по награждаването на " Футболист на годината " в столичен хотел, където се засече с новия началник на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория даже театралничи с един от трофеите, само че не стана ясно по каква линия е там.

Пиарите на " Ергенът "  нито удостоверяват, нито отхвърлят информацията: " Ние няма по какъв начин да разясняваме тематики от персоналния живот на участничките. Отговаряме единствено на въпроси, свързани с предаването " споделиха от шоуто. Самите ергенки нямат право да дават изказвания, до момента в който тече предаването. БФС към момента няма назначен нов пресаташе, който да изкаже публично мнение за своята ексслужителка.

В същото време Виктория продължава да бъде основно настоящо лице в предаваното по bTV риалити.

" Следващия път, в който ми кажеш " Цър-пър ", гледай да не паднеш от масата! ", застрашително се закани тя във вчерашния епизод на " Ергенът " във връзка новия прякор, който й лепнаха останалите.
   Вижте тази обява в Instagram.

Около Виктория постоянно има кавги в предаването. Именно тя разкри в ефир, че друга от кандидатките за сърцето на ергена Алек - Габриела, има загадка връзка в действителния живот. Това се оказа футболистът на " Лудогорец " Оливие Вердон. Впоследствие самата Габи първо призна за взаимоотношения с него, само че след това сама се опроверга.

Софиянката Виктория също е добре известна измежду футболните играчи у нас. 30-годишната мома се фука с фланелка на националния тим с името на нападателя Георги Русев на гърба. Отделно от това различен национал - бранителят Иван Турицов, персонално й подарява за рождения ден своя тениска на ЦСКА с написан подпис. Виктория въобще не крие, че е луда фенка на " алените ", и постоянно посещава техни мачове. Асенова обаче настойчиво прикрива дали е имала любовна спекулация с някой от известните футболисти до този миг. Самата тя връчи на ергена Алек тениска на националния футболен тим с неговото име и рождена дата.

Съвсем неотдавна новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо разгласи, че ще прави сериозна чистка в администрацията на футболния съюз. Той към този момент освободи двамата вицепрезиденти Йордан Лечков и Емил Костадинов. Не е ясно дали голмайстор №1 във безконечното дерби " Левски " - ЦСКА има пръст в уволнението на нашумялата ергенка Виктория.

" Ще създадем инспекция на всички чиновници, които са с трудови контракти, с цел да забележим кой от тях се е справил през годините. Така ще стартираме да построяваме новата система, която сме планували. Някои ще изгубят работата си, само че би трябвало да сме деликатни и да не бързаме с назначението на хора. Първенството е още в разгара си и през юни започваме главното структуриране на футболния съюз. Трябват ни най-вече младежи с нови хрумвания, които са гладни за триумфи. Така единствено ще реализираме проектите си ", разгласи Гонзо.

В момента Виктория продава тениски и кърпи със своя лик в персоналния си инстаграм профил. Тя приема поръчки, които изпраща в границите на 1 работен ден. Добавя и своя картичка с подпис и персонално обръщение. " Тениските са за поддръжка на идея ", написа ергенката, само че не прецизира каква съответно. Казва, че благотворителността ще е за деца и за животни, в случай че събере задоволително средства.
   Вижте тази обява в Instagram.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР