Една от най-многокомпонентните игри досега постави трите племена пред ред

...
Една от най-многокомпонентните игри досега постави трите племена пред ред
Коментари Харесай

3 в 1 и две цигарки изядоха главата на Приключенците

 Една от най-многокомпонентните игри до момента сложи трите племена пред ред тествания в първата номинационна борба за седмицата в " Игри на волята: България “ нощес. Минаване на ръце по въжена стълба над басейн, плуване, гребане и цели три пъзела дефинираха Жълтите да бъдат първите, които ще отидат на родов съвет. Бойците съумяха да убедят Мани да играе, макар свадите в тима и заканите от нейна страна, а тя сподели, че може да се оправи с всичко. Звездата в племето бе Неделчо, който подреди последния пъзел най-бързо от всички и донесе успеха за целия тим.

Красима и Елизабет са двете номинации на Жълтите след последното място в днешната борба. Поради неспособност да играе на предната борба за избавление, Красима изяви предпочитание да бъде номинирана, а проектите на Борис да отиде като капитан на тима и да се бори, бяха провалени от гласа на Симеон към Елизабет. Борис остана мощно отчаян от развиването на събитията.

Приключенците също вкусиха от строгите санкции в " Игри на волята: България “. Причината беше престъпването на разпоредбите от страна на Паулина, която бе съумяла да употребява кафе три в едно и две цигари на Стопанството, където това е строго неразрешено. Певицата опита персонално да поеме наказването, само че по разпоредбите на играта цялото племе бе лишено от предоставената храна, а на нейно място Приключенците откриха само два хляба и сол.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР