Една от най-любопитните сделки в последния ден от трансферния прозорец

...
Една от най-любопитните сделки в последния ден от трансферния прозорец
Коментари Харесай

Потвърдено: Минамино премина в Саутхамптън

Една от най-любопитните покупко-продажби в последния ден от трансферния прозорец беше доказана преди броени минути. Ливърпул преотстъпи до края на сезона халфа Такуми Минамино на Саутхамптън. На " Сейнт Мери " японският национал ще се опита да остави сериозна диря, сходно на своя съотечественик Мая Йошида.

Мениджърът на " светците " Ралф Хазенхютъл доста настояваше за привличането на Минамино, който рядко получаваше доверието на Юрген Клоп. Бившият футболист на Република България Залцбург може да работи както зад нападателя, по този начин и по фланга.

Welcome to,
— Southampton FC (@SouthamptonFC) " Доволен съм, тъй като взехме първокласен състезател, който ще ни даде повече варианти в нападателен проект. Такуми има точния профил, с цел да се впише сполучливо в състава. Нямам самообладание да го видя на подготвителното игрище ", разяснява Хазенхютъл.

В същото време Саутхамптън прати Шейн Лонг чартърен в Борнемут. Опитният нападател ще има за цел да помогне на " черешките " бързо да се завърнат във Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР