Една от най-любимите ни салати в ресторантите е именно тази

...
Една от най-любимите ни салати в ресторантите е именно тази
Коментари Харесай

Лесна и бърза салата със запечено козе сирене

Една от най-любимите ни салати в заведенията за хранене е точно тази със запеченото козе сирене. Обичаме да си я поръчваме, само че цената в менюто постоянно ни стопира. Истината е, че можем да си я създадем вкъщи и да стане даже по-вкусна от тази, която си поръчваме на открито. Не е по никакъв начин мъчно, би трябвало единствено да имате следните артикули:
Необходими артикули:
- зелена салата (маруля или друга по избор)
- чери домати
- козе сирене
 Чийзкейк в бурканче (БЕЗ ПЕЧЕНЕ) Чийзкейк в бурканче (БЕЗ ПЕЧЕНЕ)
Днес ще ви представим една извънредно лесна и вкусна рецепта за чийзкейк в бурканчета, които наподобяват доста ефектно и можете да се п...
- орехи
- мед
- сол
- зехтин
- балсамико
 Това е НАЙ-ЛЕСНОТО и най-вкусно суши на света Това е НАЙ-ЛЕСНОТО и най-вкусно суши на света
Възможно е приготвянето на суши вкъщи да се окаже освен елементарно, само че и занимателно. Нужно е само да сте избрали точната рецепта, коят...
Начин на подготвяне:
1. Измийте и нарежете на по-едро марулята. Не я намачквайте авансово със сол, а я оставете по този начин, с цел да има по-свеж усет, както и с цел да резервира потребните си витамини. Нарежете на две и чери доматите като можете да сложите толкоз, колкото прецените, че бихте желали да имате в салатата си, само че не прекалявайте.
2. На грил тиган запечете козето сирене. Необходимо му е по няколко минутки на страна, обърнете, когато стане златисто на цвят. Когато е готово и от двете страни, махнете от котлона.
3. Овкусете салатата със сол, зехтин и балсамико, след което разбъркайте добре. После сложете козето сирене от горната страна, прибавете смлени орехи като ги поръсите добре по цялата салата. Накрая за лукс сложете една ч.л. мед върху сиренето.
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР