Една от най-любимите български актриси Катето Евро отново показа чувство

...
Една от най-любимите български актриси Катето Евро отново показа чувство
Коментари Харесай

Познахте ли тази първокласничка? Днес е една от най-прочутит...

Една от най-любимите български актриси Катето Евро още веднъж сподели възприятие за комизъм и автентичност с метода, по който означи 15 септември. Ето какво написа звездата в обществените мрежи:

" Първокласничката Катерина Илиева, soon to be Катето Евро! Винаги съм желала да бъда актриса, още на 7 година го знаех! И в случай че за множеството деца по този начин наподобява фотографията " Аз съм към този момент образован “, за мен това е фотографията и погледът " Аз знам, че ще стана актриса “.

Днес, няколко години по-късно, бленувам и моята Кати, която в този момент ще е първи клас, да има същия шанс да сбъдне фантазиите си и да стане такава каквато желае! Коя ли баба не мечтае за това! Съдейки по Сашко, който е моята горделивост, знам, че и Кати няма да ни разочарова!

А в това време нея я приготвяме интензивно за първия образователен ден, тъй като положителното обучение е номер 1 фактор за триумф! ", написа Катето Евро към благите мемоари, които качи в обществените мрежи. Поводът за фотографията, с която умили почитателите си, е стартът на новата образователна година.

 



 
   
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР