Една от най-луксозните и прочути автомобилни марки в света -

...
Една от най-луксозните и прочути автомобилни марки в света -
Коментари Харесай

Lamborghini ще има официално представителство за България

Една от най-луксозните и фамозни автомобилни марки в света - " Ламборгини ", напълно скоро ще стъпи публично и у нас. Българският авто дилър " БМ Кар " следва да отвори посланичество на " Ламборгини " за Балканите. Това оповестиха източници от компанията за Automedia.bg.

Компанията следва да получи посланичество за продажба и поддръжка на първокласната автомобилна марка за района.

Целият развой към приемането на посланичество за Ламборгини е коствал 1 година старания за компанията, като в този момент те се увенчават с триумф.

" Ламборгини " е един от най-разпознаваемите италиански производител на суперавтомобили. Компанията под шапката на VW е известна с мощните си и стилни коли. Резултатите на компанията не престават да са извънредно мощни. През първото шестмесечие на 2021 година компанията бележи най-силните си финансови резултати в цялата им история.

Заслугата е на първо място на SUV модела Urus, продаден в 2796 екземпляра. След него се подрежда Huracan с 1532 продажби (+46%). На трето място е Aventador - 524 продажби (+21%). Най-големият пазар на Lambo си остават Съединените щати, следвани от Китай, Хонконг и Макао.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР