Една от най-красивите нови къщи в Пловдив осъмна надраскана по

...
Една от най-красивите нови къщи в Пловдив осъмна надраскана по
Коментари Харесай

Драскач съсипа със спрей новото бижу на Пловдив

Една от най-красивите нови къщи в Пловдив осъмна надраскана по възмутителен метод. Поредният болен мозък е изписал със спрей на фасадата „ БРИК ”.  

Бижуто се намира след Тунела-север от страната на Капана. Миниатюрната постройка е чисто нова, а притежателите още не са се нанесли. Тя е неповторима за Пловдив, тъй като е издигната на извънредно дребен терен от 20 кв. м. Къщата е на 3 етажа и наподобява на домовете в огромните японски градове. Архитектурата обаче припомня за българската възрожденска школа. 

„ Собствениците са от Кърджали и към момента идват единствено един път в месеца. Който е шарил със спрей, го е правил измежду нощ. Едва ли е получил позволение от тях да им орезили по този начин новия дом ”, изясни Славка, която работи в офиса насреща.

Пловдивски райтъри напомнят, че преди време в града е шарил „ създател ” с псевдонима „ БРИКС ”. „ Това момче обаче от години живее в чужбина и към този момент не рисува. Според Иван Величков, който сътвори с разрешението на общината чудните графити в подлеза под пощата, надали става дума за същия човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР