Една от най-красивите миски Наталия Гуркова е решила да направи

...
Една от най-красивите миски Наталия Гуркова е решила да направи
Коментари Харесай

Щерката на Наталия Гуркова по нейните стъпки

Една от най-красивите миски Наталия Гуркова е решила да направи от щерка си своя почтена наследница на короната, разбра HotArena .

Гуркова е записала щерка си Джорджия на курс за манекенки, с който се надява да пробуди усета й към подиума. Освен това дребната към този момент е натрупала опит пред обектива, тъй като майка й поискала да й направи професионални фотоси и личен бук. 

„ Тя очевидно счита да я пусне за лице на реклами и да започва от рано кариерата й. Сама е признавала, че съжалява по какъв начин нейната не се разви задоволително, че да стигне до киното и очевидно има такива упоритости за детето ”, разясняват с подигравка осведомени. 

Желанията на Наталия обаче очевидно не са напълно безпочвени, тъй като дребната към този момент има прочут опит на подиума . Преди време госпожицата даже взе участие в конкурс за мини мис и сграбчи приз за чара си. Тогава разумно мненията бяха, че е наследила хубостта от майка си. 

„ Според всички Джорджия външно повече наподобява на мъжа ми, а синът ни има моите черти ”, пробва се непретенциозно да прикрие обстоятелството, че има заслуги за достиженията на дребната Наталия, предават от Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР