Една от най-красивите двойки в романтичното екшън предаване „Един за

...
Една от най-красивите двойки в романтичното екшън предаване „Един за
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг бушува на Малдивите

Една от най-красивите двойки в сантименталното екшън предаване „ Един за различен “ Тина и Миро съумяха да стигнат до парадайса за влюбените Малдиви.

Младото семейство към този момент няколко дни се е отдало на милувки под парещите слънчеви лъчи в атол на островната страна, от където споделят страстите си със своите почитатели в Инстаграм. Те са се отбелязали от петзвезден комплекс, в който цените на престоя не са за всеки джоб, а по Коледа и Нова година комплексите в Индийския океан постановат спомагателни надценки, написа LifeOnline.bg.

По всичко проличава, че двамата влюбени са се отдали на себе си и се любуват на богата закуска в басейна, ослепително бели плажове, гмуркане в кораловия риф и сантиментални вечери запълват времето на младоженците Тина и Миро.

"Когато живееш в парадайса, закуската ви наподобява по този начин, единствено океан, пясък и обич " пишат Тина и Станимир в общия си профил в обществената мрежа под тази фотография.

Влюбените гълъбчета от четири години живеят във Англия и след надпреварата още веднъж се завърнаха там. Въпреки нежната си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е непозната, а пристрастеността им е да пътуват. След годежа в две дейности и предложение за брак в Париж, двамата подвигаха луксозна лятна женитба на морския бряг. Сред гостите участваха и някои от новите им фамилни другари от играта „ Един за различен “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР