Една от най-красивите актриси в България е минала почти през

...
Една от най-красивите актриси в България е минала почти през
Коментари Харесай

Звездата от „Откраднат живот“ Неда Спасова: Мъж, когото обичах, ме завлече с много пари

Една от най-красивите актриси в България е предходна съвсем през пъкъла, до момента в който се трансформира в сполучливата млада дама, която публиката познава. Неда Спасова стана фаворитка на феновете на „ Откраднат живот “ с ролята на сестра Кая Райкова. На дребния екран тя изживява буйна, само че неразрешена обич с героя на Владо Карамазов, сблъсквайки се с големи компликации и в персонален, и в професионален проект.

Оказва се, че и действителният живот на актрисата е бил цялостен с трудности, които тя с доста труд и старания на волята е съумяла да преодолее. Именно те са я трансформирали в мощна, уверена и обичаща себе си жена, която не е склонна към взаимни отстъпки даже в името на мощни усеща. За най-големите компликации в живота си Неда споделя искрено единствено пред „ Уикенд “.

Малко преди звездата ѝ да изгрее от дребния екран, Неда Спасова била на ръба да се откаже от актьорската специалност. Години наред младата жена мъчно свързвала двата края. Точно преди огромния си триумф младата жена съществено мислела да обърне тил на сцената. Това станало при започване на 2018-а, малко преди да навърши 26 години. „ Една вечер за следващ път се бях разстроила, питах се толкоз ли съм зле, толкоз ли съм неспособна, че на никое място не ме желаят. Мислех да си намеря работа в офис – каквото и да е, тъй като няма кой да ме устоя. Казах си: „ Край! Приключвам всичко! “ Беше през януари, а през февруари ме взеха в спектакъл „ София ”, споделя Неда. Същия месец е номинирана за премия „ Икар ”, а през април – и за „ Аскеер ”. Малко по-късно влиза в „ Откраднат живот ”. „ Тази сполучлива за мен година стартира с жестока горест, а работата в театъра беше най-големият ми подарък! “, усмихва се актрисата.

Мъж, който Неда обичала й изневерява. Емоционалната рана обаче не била единствената, която въпросният мъж нанесъл на бъдещата звезда. „ Той ме завлече и с пари. Имаше бизнес, за който ме накара да изтегля заем. Банката ми отпусна сериозна сума, която той известно време изплащаше. После бизнесът му се провали и се наложи аз да връщам парите. За месечната вноска отиваше всичко, което успявах да печеля. А трябваше да заплащам и наем, и сметки. Беше тежък интервал, един от тези, в които си споделях, че би трябвало да намеря работа с естествени приходи, вместо да не преставам със сцената. Оправиха се нещата въпреки всичко, съумях да изплатя заема. Срещала съм този мъж и откакто се разделихме. Не съм не запомнила, само че продължих напред. И съм станала извънредно внимателна. Защото видях по какъв начин един човек сякаш ти е непосредствен, обичате се, живеете умерено, а внезапно се оказва, че не си го познавал “, откровано споделя акрисата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР