Една от най-колоритните участнички в риалити предаването Фермата - Марина

...
Една от най-колоритните участнички в риалити предаването Фермата - Марина
Коментари Харесай

Колоритна риалити героиня стана баба

Една от най-колоритните участнички в риалити предаването " Фермата " - Марина Сучкова, стана баба. Бившият вратар на Левски, Славия и Локомотив (Пд), както и сегашен на Спортист (Своге) - Стефано Кунчев я подари с първи внук. Малкият футболен правоприемник се споделя Антоан.

" Много съм щастлива, само че и малко тъжна, тъй като не можах да участвам. Не дръзвам да пътувам, тъй като се заяждат по границите, в случай че си с съветски паспорт. А аз съм две в едно - хем с съветски паспорт, хем от Чечня. Догодина пролетта ще ми издадат италиански, тъй като върша 5 години тук. Взема ли го, незабавно ще заминавам за България да го нагушкам. Ще би трябвало да обезщетявам пропуснатите месеци. Бебето е доста красиво, беличко, с пухкави устнички ", разяснява Марина пред " България Днес ".

Марина Сучкова стана известна с присъединяване си във " Фермата " през 2017 година. Тя е чеченка, избягала от войната в Русия през 90-те години на предишния век. От първия си брак има две деца, като огромният ѝ наследник е точно някогашният вратар на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР