Една от най-колоритните участнички в първия сезон на предаването Ергенът,

...
Една от най-колоритните участнички в първия сезон на предаването Ергенът,
Коментари Харесай

Габи от Ергенът стана тв водеща

Една от най-колоритните участнички в първия сезон на предаването " Ергенът ", в което необвързани девойки се борят за сърцето на уединен мъж, стана водеща в родна музикална телевизия, видяха наблюдателни фенове.

Отскоро русокоската се появява вечер, с цел да приема поздрави на купонджии, които освен насочат благопожелания към другари и родственици, само че и закачливо флиртуват с мацката. Габи на няколко пъти към този момент се сблъсква с почерпени фенове, на които мъчно схваща повече от изречение и половина, само че прави усещане, че усърдно си записва на бял лист всички поздрави, й след това деликатно ги изчита!

29-годишната русокоска от Сливница, която призна в „ Ергенът “, че е меркантилна, и провокира дискусия с визията си, се е хванала на работа, с цел да изкарва независимо пари. Въпреки че публично има мъж до себе си, русокоската евентуално е решила да покаже, че може да е мощна и самостоятелна жена и по тази причина е станала телевизионна водеща, написа „ България Днес “.

По време на първия сезон на „ Ергенът “ Габи беше подложена на лавина от насмешки, защото сподели, че съгласно нея АЕЦ значи „ авио електро централа “. Габриела беше съпоставена по визия и с ленивеца Сид от анимацията „ Ледена ера “. Явно това й е пристигнало допълнително, защото тогава реши да се отбрани.

„ Относно премиерата на предаването „ Ергенът “, бих желала да оповестя на цялата публика, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е риалити шоу и неговата цел е да бъде забавно за обществото, заради огромния брой мнения и фотоси на мой тил ще кажа, че съм си свършила работата по отношение на продуцентите и формата на малкия екран. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито вие сте съвършени - нито аз. Това е просто шоу за разтоварване, в случай че някой има перфектни  форми, темперамент и така нататък, да се беше записал и да беше взел участие “, изригна прочувствено Габи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР