Една от най-колоритните участнички в Биг Брадър“ е изглеждала коренно

...
Една от най-колоритните участнички в Биг Брадър“ е изглеждала коренно
Коментари Харесай

От архива: Пикантни СНИМКИ 18+ на Мариела Нордел ще ви глътнат граматиката!

Една от най-колоритните участнички в „ Биг Брадър “ е изглеждала радикално друго Мариела Нордел е изглеждала напълно друго преди 20 години. Това разкрива фотография на готвачката. Един от фотосите е юридически преди повече от 20 години, само че се твърди, че напълно до неотдавна готвачката е изглеждала по сходен метод.

Мариела напълнява внезапно едвам преди година, около развода си с холандеца Симон. Двамата подвигнаха обилна женитба през 2015-а, само че бракът им продължи прекомерно малко. Говореше се, че хитрата готвачка е основател на развода, откакто стратегически решила, че връзката им е изчерпана, твърди " Галерия ".

Близки до Нордел обаче настояват друго. Според тях Симон е този, който изискал да разтрогнат брака, откакто се влюбил в млада холандка. Мариела тежко приела раздялата и това се отразило най-много на фигурата й. Готвачката качила стремително 20 кг от стрес.

В Къщата на „ Биг Брадър “ Нордел бе считана за най-големия пълководец и потаен клеветник. Къдрокосата кулинарка съумя да изпили нервите на всички съквартиранти.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР