Една от най-колоритните и любими двойки от втория сезон на

...
Една от най-колоритните и любими двойки от втория сезон на
Коментари Харесай

Една от най-любимите двойки в „Един за друг се разведе

Една от най-колоритните и обичани двойки от втория сезон на сантименталното шоу " Един за различен “ се раведе. Става въпрос за Яница и Момчил, които приключиха на четвърто място в риалитито, написа burgas24.bg.

Двамата се женят през предишното лято, само че бракът им продължи по-малко от година. Красавицата към този момент е сменила семейството си и се показва в обществените мрежи като Касабова. Изтрила е и всички общи фотоси с Момчил в профилите си. Именно раздялата сред огнената кокона и Момчил е повода тя да не е посетител на сватбата на друга двойка от шоуто Тина и Станимир. Разривът в връзките на двойката от Силистра настава малко след отпадането им от риалитито, описват източници.

Докато са във вилата на любовта Яница и Момчил си дават сметка, че изобщо не са един за различен. Въпреки че са дружно повече от три години, двойката непрекъснато се кара. Яница с много пиперлив език и експлозивен темперамент. Дни след излизането от шоуто двамата се разделят и стартират нов живот.

Докато е омъжена за Момчил Яница работи в общината в родния си град Силистра. След раздялата е засечена да работи по морето. От началото на сезона работи на Златни пясъци, където раздава флаери и кани хората в първокласен ресторант. След присъединяване им в " Един за различен " Яница съумя да събере над 20 хиляди почитатели в Instagram.

Това й оказа помощ да стане и един от желаните инфлуенсъри. Дали известността изигра неприятна смешка на влюбените, които скоростно се разведоха?!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР