Една от най-кървавите слашър поредици се завърна на големия екран,

...
Една от най-кървавите слашър поредици се завърна на големия екран,
Коментари Харесай

Гледа ти се нещо кърваво, смразяващо и ужасяващо? Предлагаме ти „Писък 6“ с Джена Ортега

Една от най-кървавите слашър поредици се завърна на огромния екран, освен това още веднъж със звезден каст. „ Писък 6 ” ще зарадва почитателите на кървавите ленти със солидна доза принуждение, дело на хорър иконата Гоустфейс, и секси персонажи, които се трансформират в негови жертви.

Емблематичният палач напуща Уудсбъро и стартира да се вихри в Ню Йорк, а с новия град идват и нови правила, тъй като този Гоустфейс не е като другите – този Гоустфейс е нещо... друго.

В „ Писък 6 ” сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напущат Уудсбъро и стартират нова глава от живота си в Ню Йорк.

Ужасът обаче ги следва по петите – нов палач надява маската на Гоустфейс и като че ли не съблюдава нито едно от откритите правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка последваща жертва, самоличността и претекстовете на килъра наподобяват все по-мъгляви. По всичко наподобява, че този път оживели няма да има.

Но с какво тъкмо се отличава новата инкарнация на паметния палач?

Отговор на този въпрос търсим от актьорите Джена Ортега, Мелиса Барера, Джазмин Савой Браун, Мейсън Гудинг и ветеранът във франчайза Кортни Кокс, в компанията на режисьорите Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, които ни водят зад кулисите на продукцията и разкриват любопитни детайлности както за Гоустфейс, по този начин и за самия филм:

Режисьори на „ Писък 6 ” са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, сюжетът е поверен на Джеймс Вандербилт и Гай Бузик. Сценаристът на първите четири кино лентата от поредицата Кевин Уилямсън още веднъж е в ролята на изпълнителен продуцент. В функциите са Мелиса Барера, Джена Ортега, Джазмин Савой Браун, Мейсън Гудинг, Кортни Кокс, Хейдън Пенетиер, Дермът Мълруни, Тони Револори, Самара Уивинг и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР