Една от най-желаните участнички в Ергенът“ от Виктор Стоянов –

...
Една от най-желаните участнички в Ергенът“ от Виктор Стоянов –
Коментари Харесай

Алекс от „Ергенът“: Не съм проста, имам заболяване! Вижте както разкри психоложката

Една от най-желаните участнички в „ Ергенът “ от Виктор Стоянов – любимката му Алекс Гърдева, разкри за свое заболяване. Психоложката показа пред свои почитатели в обществената мрежа, че страда от дислексия , с което изясни и несъответстващото си показване по време на игрите с въпроси в предаването.

Алекс в реалност се показа доста зле на куиза с въпроси от обща просвета, измежду които по кое време е основана Първата българска страна и кой е Паисий Хилендарски. Тя се изложи съдбовно, показвайки, че не знае отговорите, въпреки те да са известни на множеството първокласници.

На въпросите по отношение на Ергена хипнотерапевтката още веднъж прояви некомпетентност. Тя не знаеше семейството на Виктор и даже и откакто й я споделиха няколко пъти, тя не съумя да я запомни.

Заради представянето си Алекс получи много рецензии и изгубил огромна част от почитателите си. Психоложката обаче от своя страна откри метод да оправдае незнанието си, обяснявайки, че страда от дислексия и вроденото положение постоянно й е пречело да се концентрира.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР