Една от най-желаните българки се предаде и вдига сватба. Поп

...
Една от най-желаните българки се предаде и вдига сватба. Поп
Коментари Харесай

Горчиво: Дара готви сватба с аптекарски бос

Една от най-желаните българки се съобщи и подвига женитба. Поп идолката Дара е във вихъра на любовта и май към този момент няма самообладание да стане фамилна жена, научи Lupa.bg.

Изпълнителката употребява всяка свободна минутка от времето си, с цел да е в компанията на гаджето си и към този момент даже намерено приказва за женитба в обществените мрежи. Дара, която напълно скоро още веднъж ще влезе в ролята на менторката от " Гласът на България ", дори към този момент си е харесала и ария за първия брачен танц. Той ще бъде под звуците на маестро Евгени Генчев, който множеството познават като " Ергенът " от известното риалити. Дара дотам се запленила от гения на Евгени, че не могла да се сдържи и да не затанцува незабавно с обичания си.

" С Ервин репетираме първия си сватбен танц, до момента в който Евгени свири ", написа Дара в профила си в обществените мрежи, добавяйки: " Давам всичко за обич ".

Варненската изпълнителка и гаджето й Ервин са дружно към този момент повече от година. Той е лекар по фармакология и е по-голям с близо 10 години от Дара, само че възрастта напълно не им пречи да се обичат бясно и непрекъснато да обикалят света дружно. Не е ясно към момента дали към този момент разделят и общ покрив, само че това надали би изненадало към този момент някого. Ервин има верига аптеки и сигурно може си разреши къщурка за хубавото пиленце.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР