Една от най-известните роли на Том Холанд е тази на

...
Една от най-известните роли на Том Холанд е тази на
Коментари Харесай

В името на кариерата - Том Холанд не е пил алкохол от повече от една година

Една от най-известните функции на Том Холанд е тази на Спайдърмен. Именно тя и му дава подтик в кариерата, който го довежда до настоящия му ангажимент за The Crowded Room.

В изявление за Entertainment Weekly артистът разкрива, че работата по сериала, в който играе противообществен млад мъж, задържан след пукотевица, го е провокирала както в никакъв случай до момента.

Том Холанд споделя, че е научил доста за психологичното здраве и даже е разговарял с психиатри, с цел да вникне даже още по-задълбочено в проблемите не героите Дани и Били. Този опит му се е оказал изключително потребен и за личния му живот в действителността, защото му е посочил по какъв начин да разпознава разнообразни стресори.

Въпреки че артистът в последна сметка прави оценка, че планът е повлиял позитивно на психическото му положение, тематиката въпреки всичко от време на време му тежи. " Психическият аспект в действителност ми влияе и ми лиши доста време да се възстановя по-късно и да се върна някак към действителността ", разкрива още Том Холанд.

Той не крие, че даже е припознал себе си в героя си и споделя, че когато е бил вкъщи, му се е случило да получи срив. Тогава е бил на косъм да си обръсне главата, с цел да се отърве от героя, само че се е въздържал, защото въпреки всичко фотосите на сериала към момента не са били завършили.

Актьорът издава, че в никакъв случай до момента не изпитвал нещо сходно през кариерата си и е подхванал мярката да се въздържа от използването на алкохол и вещества.

Всъщност той и преди е споменавал, че желае да си вземе отмора от консумирането на алкохол. В едно от гостуванията си в шоуто на Jimmy Kimmel Live през 2020 година Том Холанд си признава, че поради пандемията със съквартирантите му си разрешават да пият повече, написа Us Weekly.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР