Една от най-известните певици в силните години на поп-фолка бе

...
Една от най-известните певици в силните години на поп-фолка бе
Коментари Харесай

Фурията Кати изхвърли всички спомени за чалгата и хвана нов бизнес

Една от най-известните певици в мощните години на поп-фолка бе Кати. Тя влезе с гръм и тропот на сцената с шлагера „ Волна пеперуда “ през 1999 година, само че през 2006 година се отдръпна от музиката след раждането на щерка си.
16 години по-късно песните й към момента се помнят, само че тя няма желание да се завръща в шоубизнеса.

„ Липсваше ми страстта от сцената първоначално, когато стопирах, само че в този момент с течение на времето към този момент не. Водя си напълно естествен метод на живот, както всеки един човек и ми харесва по този начин. Не се изкуших в нито един миг да се върна в музиката “, сподели тя при гостуването си в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по БТВ.

„ Хората не престават да ме разпознават по улицата. Имам фенове на 16 години, колкото щерка ми. Когато съм се отказвала са се родили преди малко, само че с течение на времето в интернет харесват някоя моя ария, интересуват се кой я пее и по този начин. Сега не бих правила никаква музика. Преди 3-4 години си изхвърлих микрофона. Спазвам няколко правила по „ фън шуй “ – хората да не задържат никакви движимости от преди 15-20 години. Реших да направя у дома тотално почистване – то бяха микрофони, картички за подпис, само вардя кино лентата, който е за мен „ Кати – една сбъдната фантазия “ и няколко диска. Няма плакати, няма нищо. Дори фотоси не вардя, само на моите родители. Всичко друго е в кофата. Нямам фотография даже от преди една година, даже облекла нямам от преди една година “, описа тя.

„ Всички ме свързват с песента за волната пеперуда. Тя ме направи известна. Бе писана за различен човек – за моята колежка Даниела Никифорова. Тази ария на който и различен да беше дадена, нямаше да е същата както аз я направих. Най-важното нещо е по какъв начин ще те схване публиката, а тя от първия миг, в който се качих на сцената, ме обикна “, сподели още родената в Перник през 1977 година Катя Михайлова.

„ Няма по какъв начин да се върна към този момент на сцената. Първо, в този момент съм към този момент на 45 години, не съм първа младост. Тогава бях 19-20 до към 25. Аз нямам силата да върша по три участия дневно, както преди. Някой път и четири съм правила. Стигала съм до 57 за месец. Сега с едно присъединяване несъмнено ще изплезя езика след първата ария. Минало ми е времето. Аз съм дала за едно време това, което би трябвало за попфолка. До ден-днешен има хора, които ме харесват. Съжалявам, че съм се отказала, може би егоистично към тях постъпих. Но аз си бях за тогава. Сега има доста млади колежки, да им дадем път “, безапелационна е някогашната певица.

Съвсем скоро тя започва нов бизнес, на който се е отдала напълно. „ Сега се занимавам с друго. От два дни имам онлайн магазин с ръчно направени неща. Логото ми е с пеперуди, както и подаръчните кутийки са такива “, изясни тя и подари на Цитиридис гривна от оникс, като посочи, че не ги прави сама, а други хора ги създават.

В края на предаването някогашната певица и водещият направиха възстановка на танците от песните й от едно време.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР