Една от най-известните модни дизайнерки – Миглена Каканашева, позната на

...
Една от най-известните модни дизайнерки – Миглена Каканашева, позната на
Коментари Харесай

Пълна промяна: Дизайнерката Мегз зарязва шиенето на парцалки

Една от най-известните фешън дизайнерки – Миглена Каканашева, позната на необятната общност под псевдонима Мегз, очевидно е решила да промени съществено живота си. След като стана още по-популярна с присъединяване си в телевизионното риалити „ ВИП Брадър “, където всяко едно нейно деяние беше мотив за неповторими мнения, клюки и непрекъснато клюкарствуване, Мегз изрично продължи да си гради отрицателен имидж. Излизайки от къщата на Големия брат, дизайнерката не изчака прекомерно дълго и още веднъж лъсна в медиите, като този път повода беше просто скандална – престъпна скица, проведена от самата Мегз, която съумя да вкара гаджето й в пандиза.

След това пък стана ясно, че облеклата, които Мегз създава, надалеч не са това, за което тя ги показва, а в противен случай – не съдържат материалите, които са посочени на етикета, подправени са и са с доста ниско качество. Е, очевидно дизайнерката е решила да не се вглъбява повече в работата си, обвързвана с модата, а да смени попрището.

Най-новото й начинание е обвързвано с щедрост. Тъй като около проблемите си тя тотално беше загърбила обществените мрежи, от седмица Мегз още веднъж е супер дейна и последната и концепция съумя да зарадва даже и хората, които не я харесват.

Тя е под наслов „ интензивно положително “. Идеята й е да продава ненужни движимости на известни персони, а събраните средства да подарява за щедрост.
“Така един път – ще се направи положително като доста хора ще могат да си купят неща, които по принцип не могат да си разрешат на доста по-ниска цена. Втори път – събраните пари ще се дарят за положителни дела. ” – разяснява Каканашева в профила си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР