Една от най-известните футболни двойки–Весела Тотева и Елин Топузаков откриха

...
Една от най-известните футболни двойки–Весела Тотева и Елин Топузаков откриха
Коментари Харесай

Весела и Топузаков с нов бизнес – семеен ресторант

Една от най-известните футболни двойки–Весела Тотева и Елин Топузаков откриха личен бизнес. Двамата са се отдали на ненадейно начинание, а именно–семеен ресторант, научи HotArena .

Самата Весела постоянно запретва ръкави и влиза в кухнята, което изненада мнозина. Красавицата до момента не се е записвала за присъединяване в някой от кулинарните риалити формати, само че въпреки всичко на драго сърце се занимава да подготвя храна от италиански вид в фамилния им ресторант.

Заведението е от италиански вид и се намира покрай дома на звездната двойка в квартал в полите на Витоша. Всичко се подготвя на място, а през някои от дните самата Весела запретва ръкави и се развихря в кухнята.

Тя даже към този момент може да се похвали, че сама е приготвила част от сладкишите, кроасаните, баниците и пастите там.

През уикенда двамата с легендата на „ Левски ” даже да работят сами там. И се усещат в действителност щастливи от това, което вършат.
„ Отдавна имахме концепция за сходен жанр заведение ”, споделя Весела, представена от „ България през днешния ден ”.

„ Сега беше подобаващият миг, тъй като Елин не е зает непрекъснато с футбола. В квартала, където живеем, наоколо няма такова място–да е прелестно, да има повече седящи места, да можеш да закусваш, обядваш и вечеряш.

Имаше свободно помещение и взехме решение да пробваме. Това не е бизнес, който желаеме да развиваме и да се разраства. Всеки си гради кариера в неговата сфера. Това е нещо в допълнение ”, споделя Весела.

Двамата оферират домашно приготвени храни, които те харесват–хляб, кроасани, сладкиши, пасти.

„ Домашни са. Една жена ги прави особено за нас. Идеята ни беше да е малко, кокетно, уютно и прелестно. И да е вкусно ”, прибавя още тя.

В момента Весела балансира сред бутика си и ресторанта, още повече, че е ангажирана с нова детска линия. Междувременно заведението се радва на огромен интерес–сред първите, които го посетиха бяха Биляна Дол и Валери Божинов, а по-късно се отби и някогашния съотборник на Топузаков от „ Левски ” Георги Петков.

Елин и Весела са измежду най-известните двойки във футбола и се осведомен, когато той е в разгара на кариерата си. Защитникът от „ Левски ” хлътва по чаровницата през 2001 година, до момента в който й гостува в предаване, което тя води тогава.

През 2012 двамата се ожениха и даже към този момент имат син–Виктор. През март малчуганът ще стане на 5 години и следващата година потегля и на учебно заведение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР