Една от най-известните диви“ в кеча от 90-те години Тами

...
Една от най-известните диви“ в кеча от 90-те години Тами
Коментари Харесай

Ето как изглежда днес емблематична кечистка от WWЕ, която излежава 17-годишна присъда в затвора

Една от най-известните „ диви “ в кеча от 90-те години Тами Лин Сич, по-позната измежду върлите феноне на WWE като Съни, разкри по какъв начин се развива живота ѝ, който към днешна дата е зад решетките в пандиза, където изтърпява 17-годишна присъда.

Тя е наказана на отнемане от независимост поради това, че се качва зад кормилото под въздействието на алкохол и след това убива на пътя 75-годишен мъж.

Една мацка, вярваш или не, имаше смелостта да ми изиска бельото. Искаше да го подпиша, с цел да го поноси малко у дома и след това да го продаде в eBay. Заявих ѝ, че това безусловно няма по какъв начин да се случи, описа 51-годишната кечистка за подкаста Bird Calls.

Съни, която излежава присъдата си в женски затвор в щата Флорида, призна, че сексът ѝ липсва „ извънредно доста “.

„ Чувствам се по този начин, като че ли още веднъж съм девствена, напряко е безумство. От 22 месеца съм отделена от моята половинка и би трябвало да призная, че е доста тежко “, споделя тя.

Никога не съм си падала по девойки, в никакъв случай не съм се целувала с момиче. Обичам мъжете, само че когато си на такова място... нямаш доста избор. Ако желаете някакви връзки, това може да стане единствено с жена, не можеш да избираш, добави Съни, която е в Залата на славата на WWE.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР