Една от най-известните актриси в развлекателната индустрия за възрастни –

...
Една от най-известните актриси в развлекателната индустрия за възрастни –
Коментари Харесай

Знакова порно актриса обмисля оттегляне от бранша: Мъчат ме страшни болки вече

Една от най-известните актриси в развлекателната промишленост за възрастни – Есперанза Гомес, заяви, че обмисля да се отдръпна от занаята след 20 години в сектора. Като главен претекст тя показва непрекъснатите болки в гръбначния дирек.

В изявление за Ютуб канала La Red Viral, отдаден напълно на порно промишлеността, Гомес съобщи, че по всяка възможност ще напусне сектора най-много по здравословни аргументи, в сравнение с по други, тъй като фотосите ѝ „ костват ужасно доста “.

44-годишната актриса изясни, че филмите, в които взе участие, са прекомерно интензивни, с цел да радват аудиторията, само че това си е имало своята цена.

По думите ѝ, откакто снима даден филм, на идващия ден не може да стане от леглото поради болки в ставите и от време на време се постанова някой да ѝ помогне.

Лежа си в леглото и когато желая да стана, просто не мога – тялото ми не желае да се подчини. Тогава имам възприятието, че ме режат с нож в центъра на гръбнака. Не мога да мръдна, оплака се Гомес.

Тя въпреки всичко разясни, че има възможност да не напусне сектора, защото „ специалността ѝ е фундаментална за метода ѝ на живот “. Междувременно Гомес е ангажирана и в бизнеса с недвижими парцели, заради което уточни, че оттова също си докарва задоволително положителни приходи, в случай че се наложи да напусне занаята за възрастни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР