Една от най-известните актриси в Холивуд празнува днес. Sofia24.bg ще ви

...
Една от най-известните актриси в Холивуд празнува днес. Sofia24.bg ще ви
Коментари Харесай

Тя става звезда на седем години, на 45 вече има собствено шоу, а нейни кръстници са Стивън Спилбърг и София Лорен

Една от най-известните актриси в Холивуд чества през днешния ден. Sofia24.bg  ще ви опише за американската актриса Дрю Баримор, която е родена на 22 февруари 1975 година в Кълвър Сити, Калифорния. Тя е позната на феновете от " Извънземното “, " Батман вечно “, " Писък “, " Ангелите на Чарли: Газ до дупка “, " Той не си пада по теб “, " Всичко ни е наред “, " Разбий ги! “, " Заедно по насила “. От 2020 година е водеща на свое лично токшоу, озаглавено " Шоуто на Дрю Баримор “. 

Тя става звезда, когато е на седем години с ролята си във кино лентата " Извънземното “. Две години по-късно се снима в " Подпалвачката “ по Стивън Кинг. Превръща се в звезда, само че за сметка на това не съумява да приключи гимназия. Младото момиче има доста мъчно детство белязано от приложимост на алкохол и опиати. На 14-годишна възраст прави опит за самоубийство. 

Дрю Баримор произлиза от семейство на артисти. Тя е щерка на Джон Дрю Баримор и Джейд Баримор. Любопитно е, че нейни кръстници са Стивън Спилбърг, и София Лорен. 

Дрю Баримор и Уил Копелман се женят през 2012 година, само че четири години по-късно публично се развеждат. Двамата имат две дъщери - Олив и Франки. 

От 2004 година Дрю Баримор има звезда на Холивудската алея на славата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР