Една от най-използваните тактики на САЩ за икономически санкции е

...
Една от най-използваните тактики на САЩ за икономически санкции е
Коментари Харесай

ГОРКАТА! Алина Кабаева го отнася заради кризата в Украйна

Една от най-използваните тактики на Съединени американски щати за стопански наказания е наказването на вътрешните кръгове на непослушните непознати водачи и техните фамилии. В светлината на напрежението по оста Русия - Украйна американците приготвят удар против Владимир Путин и неговите другари и семейство.

Обширно законодателно предложение на републиканския конгресмен от Индиана Джим Банкс, подкрепяно от близо 40 други републиканци в Камарата на представителите, планува куп наказания за всяка по-нататъшно съветско навлизане в Украйна - от лишаване на достъпа до СУИФТ до наказателни ограничения за " Северен поток ".

Американците вземат на прицел и мнозина от висшия ешелон в Русия като да вземем за пример прессекретаря на Путин Дмитрий Песков, премиера Михаил Мишустин, олигарси от рода на Роман Абрамович и Алишер Усманов. В този кръг се оказват и членовете на фамилията на разведения Владимир Путин и спряганата за негова интимна другарка, някогашната гимнастичка Алина Кабаева, която завоюва олимпийско злато през 2004 година

Руската гимнастичка и олимпийска златна медалистка се отдръпна от публичния живот, когато през 2018 година започнаха да се популяризират клюки, че чака близнаци от съветския президент.

Едва неотдавна Алина се появи на обществено място за първи път от две години и половина, с цел да подлага на критика съдиите от Олимпиадата в Токио. Бившата гимнастичка е била член на партията „ Единна Русия “ на Путин и началник на Националната медийна група. Опозиционерите на Владимир Владимирович я назовават " тайната първа дама ", само че връзката сред двамата в никакъв случай не е била доказана. Според феновете на кремълския Първи тя е изфабрикувана от политичските врагове на " Единна Русия ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР