Една от най-издирваните престъпнички от ФБР в света – българката

...
Една от най-издирваните престъпнички от ФБР в света – българката
Коментари Харесай

Ружа Игнатова се крие на яхта в Гърция?

Една от най-издирваните престъпнички от ФБР в света – българката Ружа Игнатова, се крие най-вероятно на първокласна яхта в гръцките води на Сердиземно море. Това написа през днешния ден немският в. „ Билд “.

Яхтата плавала към остров Милос, счита британският публицист Джейми Барлет. Той е създател на книга за империята на Игнатова „ OneCoin “.

Факт е, че при разстояние от 12 морски благи от крайбрежието нито една страна не може да арестува някого. Освен това се счита, че Игнатова се е подложила на пластични интервенции и към този момент е руса, слаба, с нов нос, брадичка, устни и скули.

Родената в България измамничка е с немски паспорт. Ходила е на учебно заведение в Баден-Вюртемберг, следва също в Германия и има докторска степен. Твърди се, че има IQ над 200. През 2014 година основава компанията си „ OneCoin “ в София. Вложители влагат близо 4 милиарда евро в нея. Оказва се, че става дума за пирамида с криптовалута.

От 2017 година Игнатова се укрива от управляващите. Тогава е виждана в Созпол на яхтата й „ Давина “, в София, в Атина, Дубай и в Сен Тропе. Напоследък обаче като че ли е потънала в дън земя. Издирват я в 194 страни от Интерпол, а от тази седмица е в листата с 10-те най-търсени нарушители от ФБР. Има оповестена премия за намирането й от 100 000 $.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР