Една от най-интересните истории на седмицата е факт, след като

...
Една от най-интересните истории на седмицата е факт, след като
Коментари Харесай

Велико футболно трио ще купува 132-годишен английски клуб

Една от най-интересните истории на седмицата е реалност, откакто стана ясно, че някогашните футболисти Хенрик Ларсон, Денис Бергкамп и Дирк Каут са на прага да закупят третодивизионния британски Уикъмб Уондърърс. Триото към този момент е входирало офертата си за договорката за „ сините”, предава авторитетното издание The Athletic.

Медията твърди, че някогашният ментор на Евертън Роналд Куман също ще има роля в клуба от „ Адамс Парк”. Вече отказалите се футболисти са говорили с настоящия притежател – Тревор Строуд, като желанието им е тимът да се катапултира при огромните противници на Острова.

„ Всички полемики, които водихме са конфиденциални”, сподели Строуд пред медията. „ Доста хора ме питаха и оттова идват и слуховете. Мога да кажа, че говорихме с редица групи от хора и би трябвало да заема позиция. Смятаме, че имаме подобаващия човек и се радваме, че гласуването ще стартира във вторник”, разяснява още Строуд.

В допълнение към офертата за взимане, консорциумът от Бергкамп, Ларсон и Каут е подготвен да покрие всички разноски, които са насъбрани напоследък за клуба. Все отново има и различен искащ, който да закупи тима, воден от Гарет Ейнсуорт, а това е американският бизнесмек Роб Куиг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР