Една от най-интересните фигури в бойните спортове у нас Палми

...
Една от най-интересните фигури в бойните спортове у нас Палми
Коментари Харесай

Палми Ранчев се завърна от Испания за семинар по бокс

Една от най-интересните фигури в бойните спортове у нас Палми Ранчев е още веднъж в София по покана на столичния клуб ABC Fight Club. През последната една година емблематичният треньор по бокс и кикбокс Палми Ранчев живее в Барселона, където написа интензивно и води тренировки най-вече на професионални боксьори.

Семинарът по бокс се организира в няколко следващи дни, като тренировката на 27 октомври, неделя, е с начало 14.00 ч. и е отворена за експерти и за фенове с ползи към бойните спортове.

Палми Ранчев е експерт в използването на изпреварваща система. Тренировъчната му стратегия включва техники и тактически решения, които към момента не са станали известни, а се употребяват единствено от школи със международни триумфи. Тренировката на 27 октомври е с времетраене 90 минути и ще бъде ориентирана към рационализиране както на общоприети, по този начин и на нетипични техники в бокса. Място на осъществяване: залата на ABC Fight Club - Народно събрание "Васил Левски ", бранш Б, вход 1, зала 4 Б. Подходяща екипировка - бинтове, ръкавици, гума за уста, по избор каска.

Лиричният боксьор неведнъж е водил семинари по бокс и кикбокс в ABC Fight Club. Заедно с треньорът по таекуон-до занаятчия Красимир Гергинов VII дан, основават и развиват клуба и неповторимата му методика на тренировки още от края на предишния век. „ От „ хиляда години " упражняваме и непрестанно обменяме информация в областта на бойните спортове и нямаме аргументи да сме недоволни един от различен ", споделя Палми Ранчев.

В залата някои от физическите му извършения са предизвикателство за огромна част от актуалните спортисти. Видеата с боксови техники наподобяват онлайн учебник, а всяка среща с него притегля хора от разнообразни генерации и с друг обществен статус.

Палми Ранчев впечатлява с неуморната си интензивност в разнообразни сфери на живота. Боксьор, треньор, притежател на кафене и игрална зала, шеф на вестник, публицист, сценарист, ефирен водещ и незает.

Автор е на десетки стихосбирки, романи, новели, сборници с разкази и кино сюжети. Превеждан е на британски, френски, полски, испански, маджарски, турски, сръбски, гръцки и други езици. Носител е на голям брой литературни награди, сред които „ Иван Николов “, „ Дъбът на Пенчо “ и на интернационалната премия „ Банк Аустриа Литерарис”.

Днес в Пловдив Палми Ранчев показва новия си алманах с разкази.

„ Което е написано, остава. Другото - непрекъснато се изопачава ", отбелязва самият Палми Ранчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР