Една от най-хубавите български традиции са мартениците. Освен у нас,

...
Една от най-хубавите български традиции са мартениците. Освен у нас,
Коментари Харесай

С баба Марта, джакпотите в тотото стават рекордни

Една от най-хубавите български обичаи са мартениците. Освен у нас, те са известни в Румъния и Молдова, срещат се и в Албания, Гърция и Северна Македония, където има население с български корени. Мартениците се носят до появяването на първото цъфнало дърво.

Когато идва моментът, оплетените бели и червени конци да украсят нашите облекла, ще бъдат проведени и традиционните тиражи на Спорт Тото, а приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на ориста не престават.

През миналия неделен тираж, изтеглената комбинацията в играта Тото 2 – 6 от 49 предостави 12 петици, но джакпотът отново оцеля и навръх Денят на Освобождението на България, на 03.03.2022 г. се очаква да достигне . Освен това, по-случай празника, чрез жребий един участник в 17-ти тираж на играта Тото 2 – 6/49 ще се снабди с чисто нов автомобил.

В играта Тото 2 – 5 от 35 общите печалби през миналия тираж, надхвърлиха 260 000 лева,а в четвъртък се чака да доближат сумата от 250 000 лева, като още веднъж по-случай националният празник чрез жребии, ще бъдат изтеглени и 10 облаги от по 500 лева, измежду всички, взели присъединяване в “Тото 2 – 5/35 ” за 17-тия тираж. 

Не бива да пропущаме и джакпота, който може би ви чака и в играта „ Тото 2 - 6 от 42 “,където прогнозната сума е 830 000 лв..

Късметът може да ви се усмихне и с печалбите от талоните на Спорт Тото и Държавна
лотария. Така да вземем за пример, през миналата седмица, участник от гр. Долни Чифлик изтри  за 3 лв. и прибра 5 000 лева. 

Футболната игра на тотализатора Тото 1 - 13 срещи, също е на път да натрупа стабилен
джакпот, тъй като никой не съумя да разгадае мачовете тази събота и неделя, и през настоящата седмица се чака да доближи сумата от 30 000 лева

Редовните участници в игрите на Тотализатора не стопират да натрупат точки за спомагателни облаги, защото стартира и новата кампанията за лоялни клиенти на Спорт Тото –. От 01.03.2022 година до 30.04.2022 година, всеки може да натрупа точки на уеб страницата на тотализатора toto.bg или в картите за преданост, като всеки 2 лв.
залог генерират 1 точка, а 10 точки дават едно присъединяване в жребия за 5х500 лева, 2х2500 лв. и една облага от 5 000 лв..

Шансовете за облаги от игрите на Български Спортен Тотализатор в никакъв случай не стопират, и по тази причина подсказват и допълнителните облаги в промоционалната кампания . В нея вземат участие непечелившите талони на Спорт Тото и Държана
лотария, а всеки записал непечеливш ваучър на сайта  участва един път в седмичните тегления на акцията и повторно в тегленето на огромните парични облаги от 1000 и 3000 лева в края на акцията.

Както виждаме, шансовете с игрите на Спорт Тото са задоволително, с цел да провокират късмета и може би тъкмо в този момент е моментът, в който той ще ви се усмихне. Не губете кураж – до идващия тираж, тъй като който играе - има късмет!

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР