Една от най-големите звезди в историята на кикбокса Бадр Хари

...
Една от най-големите звезди в историята на кикбокса Бадр Хари
Коментари Харесай

Бадр Хари тренира усилено, независимо от обвиненията за допинг

Една от най-големите звезди в историята на кикбокса Бадр Хари не стопира да тренира и да се хвали със зверската си форма. Хари подписа с GLORY през 2016 година и съумя да завоюва 1 рунд против Рико Верхойвен, само че във втория си контузи ръката и загуби с ТКО. Две години по-късно той още веднъж се качи на кръга против Хесди Гергес и беше свалил много килограми, с цел да има по-голяма скорост.

Той съумя да победи с решение, само че преди няколко дни стана ясно, че и двамата са дали позитивни проби за допинг. Не наподобява обаче мароканската звезда да се тормози от това и той продължава да прекарва съществено време в залата. Този абсурден случаи към момента се проверява и в случай че бъде приет за отговорен "Golden boy " ще получи наказване от 4 години и сигурно това ще е завършек на неговата кариера, тъй като към този момент е на 34 години.
View this post on Instagram
A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on Jan 31, 2019 at 12:34pm PST

Бадр е в играта към този момент 19 години и има 107 победи от 120 борби като 92 от тях са с нокаут, което е извънредно достижение. Тази година той се закани, че ще убива всички бойци от тежка категория на GLORY и сега приготвя тялото си за война. Миналата година той се качи на кръга на GLORY, с цел да одобри борба със своя съотечественик Джамал бен Садик, който през декември завоюва шампионата в тежка категория.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР