Една от най-големите звезди в Холивуд – Анджелина Джоли, се

...
Една от най-големите звезди в Холивуд – Анджелина Джоли, се
Коментари Харесай

Анджелина Джоли се разголи пред Harper’s Bazaar

Една от най-големите звезди в Холивуд – Анджелина Джоли , се разголи пред Harper’s Bazaar безусловно и преносно. Последният брой на изданието за тази година е предназначен точно на актрисата, „ тъй като просто, няма никой различен като нея ”.
               

A post shared by (@harpersbazaarus) on Nov 5, 2019 at 6:10am PST

Освен че театралничи гола, Джоли разкрива и персонални моменти от живота си . Като това, че би живяла в чужбина, само че едвам когато децата й са пълнолетни, защото Брад Пит не би се съгласил на това в този момент. Както и, че ги предизвиква да изследват света, в това число света на концепциите, без да има ограничавания за това, което им е разрешено да учат или да знаят. Освен това тя жигосва етикети като „ съвършена майка ” и „ съвършена брачна половинка ”.
               

A post shared by (@harpersbazaarus) on Nov 5, 2019 at 5:36am PST

Попитана да разяснява концепцията за съвършенство при дамите , считаната за напълно красива актриса отвърна: „ Етикетирането на хората и слагането им в кутии не е независимост. Различието и разнообразието са това, което най-вече оценявам - в фамилията си и в другите. Не желая да пребивавам в свят, в който всички са идентични и си представям, че това е правилно за всички, които четат това. Искам да се срещам с хора, които в никакъв случай не съм срещала до момента, и да науча неща, които не знам ”.
               

A post shared by (@harpersbazaarus) on Nov 5, 2019 at 5:11am PST

Предизвикателството през днешния ден е да възприемем разликите си . И да не се заблуждаваме от напъните да ни разделят или да ни карат да се опасяваме едни от други. Наблюдаваме оттегляне от полезности по целия свят. Много държавни управления са по-малко склонни да отстояват полезности, за които предходните генерации са се борили и умирали, с цел да ги подсигуряват ”, разяснява още тя.
 
Пред Harper's Bazaar Анджелина Джоли сподели : „ Животът, който е пълностоен, е доста сложен. А за доста дами това е невероятно поради това, против което се изправят. Всеки ден съзнавам, че имам свободата да приказвам намерено и да върша собствен личен избор . И способността да предизвиквам децата си да изследват света, в това число света на концепциите, без да има ограничавания за това, което им е разрешено да учат или да знаят или да си показват какво ще вършат в бъдеще… Нищо не ме кара да се усмихвам повече, в сравнение с когато видя някой да бъде изцяло себе си, със личен самостоятелен жанр и темперамент, какъвто и да е той ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР