Една от най-големите звезди в бокса вече е свободен агент.

...
Една от най-големите звезди в бокса вече е свободен агент.
Коментари Харесай

Златната кокошка Канело Алварес вече е свободен агент

Една от най-големите звезди в бокса към този момент е свободен сътрудник. Шампионът в четири разнообразни категории Канело Алварес към този момент няма нищо общо с Golden Boy Promotions и DAZN. Новината показа Еди Рейносо, който е управител на Алварес. Ето какво се споделя в неговото изказване в обществените мрежи:

В ролята си на управител и треньор на Саул „ Канело “ Алварес, си разрешавам да споделям с боксовата общественост и с всички наши почитатели. От през днешния ден, 6 ноември, „ Канело “ става свободен сътрудник, тъй че сме подготвени да продължим с боксовата му кариера. През цялото това време работихме доста интензивно в залата с доста отговорност и дисциплинираност, с цел да бъдем в отлична физическа форма и подготвени да се бием тази година и ще стане! Съвсем скоро ще обявим дата, противник и място и ще се върнем по-силни от всеки път, с цел да продължим да растем и да демонстрираме, че мексиканският бокс е най-хубавият.

ESPN оповестяват, че засегнатите страни са постигнали съглашение и разрешат на 30-годишния Алварес да стане свободен сътрудник. Говори се, че борба сред Канело и Калеб Плант се готви за 19-ти декември. Новината явно поставя завършек на продължаващ правосъден спор, включващ Алварес, Golden Boy Promotions и DAZN.

През октомври 2018 година Алварес подписа договорка с DAZN за 11 борби и 365 милиона $, само че след две години и единствено три борби по тази договорка екипът на Алварес съди Golden Boy Promotions и DAZN за вреди от 280 милиона $ като се твърди, че ответниците не са изпълнили изискванията на съглашението. Алварес трябваше да се бие с Били Джо Саундърс през май, само че събитието беше анулирано поради пандемията на ковид. В своята последна борба Канело победи Сергей Ковальов с нокаут в края на предходната година.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР