Една от най-големите звезди в бокса – Канело Алварес очаква

...
Една от най-големите звезди в бокса – Канело Алварес очаква
Коментари Харесай

Канело застана зад Фюри в битката с Усик

Една от най-големите звезди в бокса – Канело Алварес чака победа на Тайсън Фюри в багра против Олександър Усик. Битката за обединяването на всички трофеи в тежка категория към момента не е проведена и се чака да бъде през февруари. Канело Алварес обаче не дава шансове на Усик, който на два пъти победи Антъни Джошуа.

„ Ще бъде страховит пердах, само че съгласно мен Фюри ще победи, тъй като има всичко “, съобщи Алварес. „ Той има боксови умения и също така растежа и тежестта са на негова страна. Ще бъде доста друго за Усик спрямо Антъни Джошуа “.

Канело Алварес е един от най-хубавите боксьори в супер междинна категория. ИМа 57 победи от 61 мача и единствено 2 загуби. В момента се готви за трети пердах с Генади Головкин. Срещата им е на 17 септември. Първата среща посред им през 2017 приключи със противоречиво решение за тъждество, а Канело завоюва втората година по-късно. Алварес разяснява и представянето на Антъни Джошуа в мача с Усик преди 2 седмици.

„ Джошуа изжлеждаше добре, в действителност добре в мача с Усик. Украинецът е страховит войник. Според мен това беше разликата “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР