Една от най-големите звезди на съвременния футбол - получава шокираща

...
Една от най-големите звезди на съвременния футбол - получава шокираща
Коментари Харесай

Договорът на Меси, който разори Барселона

Една от най-големите звезди на актуалния футбол - получава шокираща даже за футбола размер на заплата. Авторитетното испанско издание " Ел Мундо " разгласява последния договор сред Меси и на стойност над половин милиард евро, който е подписан през ноември 2017 година, когато каталунците бяха ръководени от Хосе Мария Бартомеу.

Под заглавие " Договорът на Лионел Меси, който разори Барселона " се показва, че в границите на четирите сезона на съглашението до лятото на 2021 година каталунският клуб се е съгласил да заплати брутна сума от 555,237,619 евро на аржентинската звезда. В това число са включени закрепени заплати, заплащане за маркетингови права и разнообразни бонуси, които донасят на Меси по към 138 милиона евро на сезон.

" Ел Мундо " също по този начин показва, че от Барселона са се съгласили да заплатят награда от малко над 115 милиона за подновяването на договора на нападателя, в който е заложен и специфичен
бонус за преданост за четирите години на обща стойност съвсем 78 милиона евро, от които Меси към този момент е получил към 92 %.

Барселона е в сериозна финансова рецесия и заплатите на играчите бяха понижени, с цел да се обезпечи известно олекотяване на напрежението върху клуба, само че все пак през последната седмица в разнообразни медии се появиха информации, че каталунците не престават да са покрай банкрут. В момента те са ръководени от краткотраен президент - Карлес Тускетс, а за 7 март са планувани избори. За безспорен любимец да оглави клуба е считан някогашният президент Жоан Лапорта, който бе отпред сред 2003-а и 2010-а година.
Ла Лига 20 кръг, неделя 24 януари  Елче 0:2краен резулат  Барселона

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР