Една от най-големите зали за събития под тепетата ще бъде

...
Една от най-големите зали за събития под тепетата ще бъде
Коментари Харесай

Представят най-новите тенденции и декорации в сватбените церемонии в Etra Hall

Една от най-големите зали за събития под тепетата ще бъде хазаин на едно извънредно събитие, на което ще бъдат презентирани най-новите трендове и украшения в сватбените церемонии. 
Прочетете още
Тази неделя /14 април/ в Еtra Hall ще има ден на отворените порти, през който богат oпит ще обменят фотографи, видеографи, дизайнери, гримьори, коафьри и хората, които се грижат за шоу програмата и музикалното оформление в залата.

Изложението ще се състои от 10:00 до 16:00 часа , когато ще се запознаете с тези, с които дружно основават цялостната визия и организация за съвършените сватбени тържества. Денят ще бъде забавен и изпълнен с вести от сектора, на който ще споделят положителните практики и ще станат още по-добри за клиентите им.



Събитието ще приключи с шоу театър, които ще се организира от 18:00 до 20:00 часа , като тогава ще може да дегустирате шампанско, новите усети торти и ще видите онлайн стратегии, от които да изберете най-хубавото за своя брачен ден.

Неотдавна Etra Hall показа план, посредством който сподели невероятни декори, в комбиниране с впечатляващите рокли от дизайнерската къща на Стоян Радичев и бижута от ателие МоцАрт. Вдъхновяващите фрагменти бяха направени от фотографите Владо Василев и Георги Цонков от “LoveLens ”,  чийто обектив запечатва вълнуващи моменти в комплекса 7 points.  От скоро двамата са разкрили новата си пристрастеност в сватбената снимка. Двойките, които посетят събитието, ще имат опцията да се срещнат онлайн с тях.

Местата за шоу програмата в неделя се резервират авансово, като повече информация за идното събитие можете да получите на телефонен номер 087 651 1111. 

Кадри от Etra Hall:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР