Една от най-големите загадки на трансферния пазар през наближаващата 2022

...
Една от най-големите загадки на трансферния пазар през наближаващата 2022
Коментари Харесай

Интересно: Намесиха Ливърпул в трансферната сага между ПСЖ и Реал за Мбапе

Една от най-големите загадки на трансферния пазар през наближаващата 2022 година ще бъде обвързвана с футболиста на Килиан Мбапе. През отминалото лято бе покрай това да склони парижани да им продадат звездата си, само че до договорка по този начин и не се стигна.
Това беше необичайно, поради обстоятелството, че договорът на французина изтича след края на сезон 2021/22 и тогава Флорентино Перес ще може да го вземе без да заплаща нито едно евро трансферна сума.
Испанското издание " El Nacional " написа през днешния ден, че е изискал от управлението на Реал да назначи старши треньора на Юрген Клоп на мястото на Карло Анчелоти, защото не вярвал в способността на Татко Карло да извлече най-хубавото от Кралския клуб.
Това, несъмнено, е съвсем невероятно да се случи, защото немският експерт е благополучен в Англия и съумя да построи мърсисайдци отначало с усилена работа. От друга страна той има и контракт, който изтича чак през лятото на 2024 година...
Вчера (26.11.) в европейските медии се появиха и забавни думи от страна на Клоп по адрес на възможния нов треньор на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник ( )!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР