Една от най-големите тревоги за жените през лятото на 2018

...
Една от най-големите тревоги за жените през лятото на 2018
Коментари Харесай

Ива Екимова в Емоциите на Мондиала с ценни съвети за жените по време на Световното първенство

Една от най-големите паники за дамите през лятото на 2018 година, изцяло обяснимо, е Световното състезание по футбол. Тези от тях, които нямат интерес към футбола, даже и единствено поради всеобщото наличие на атлетични и привлекателни мъже, сигурно не се радват на изключително внимание от половинките си, когато по малкия екран върви следващия завладяващ конфликт. Историята е посочила, че битката на нежния пол с футбола е окончателно изгубена борба, с редки изключения. Тогава какво може да направи една жена, с цел да може хем да бъде до обичания мъж, само че в това време да не го лишава от най-хубавия му месец в годината?

Отговорът ще получите в предаването " Емоциите на Мондиала " от красивата Ива Екимова, която има извънредно интелигентни и съобразителни оферти за дамите - обвързани или свободни, които могат да употребяват по време на дългите летни футболни дни, в които мъжете се трансформират в коне с капаци, виждащи само топката и говорещи със странни термини и имена.

Освен това, от Ива Екимова ще чуете и необременено мнение за това по какъв начин ще се развие международният шампионат и кои е нейният любимец за трофея!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР