Една от най-големите сензации за тази година вече е факт,

...
Една от най-големите сензации за тази година вече е факт,
Коментари Харесай

Домакините ликуват: Де Минор нанесе първо поражение на Джокович в Австралия от 2018-а насам!

Една от най-големите сензации за тази година към този момент е реалност, откакто Алекс де Минор изигра един от върховите мачове в своята кариера, с цел да повали Новак Джокович, освен това на родна земя в Сидни. Австралиецът ни засвидетелства целия си механически репертоар в цялостния му искра, както и най-хубавото лице на началния си удар, с цел да подчини в поредни сетове очевидно 24-кратния " мейджър " първенец, чието физическо положение продължава да крие съществени въпросителни - 6:4 6:4.

По този метод международният номер 12 поставя завършек на серията на сърбина от 43 следващи победи на австралийска земя, като му нанася първо проваляне на Зеления континент от 2018-а година насам, с което и носи първа точка за родината си в четвъртфиналната битка от United Cup.

Началото на дуела значително се оказа лишено от изключително завладяващи моменти, откакто двамата най-висококласирани състезатели за своите страни разчитаха на оптималното ниво на сервисите си и посрещачите мъчно въобще влизаха в разиграване. Постепенно с развиването на срещата австралиецът избра да отръпне още по-назад от главната линия на ретур, като доста усили възможностите си да пласира ударите си в корта, при което интензивните замени се усилиха неведнъж и това отключи болката в китката на Ноле. 

Както още през вчерашния ден стана ясно, то сърбинът самичък разяснява, че изпитва значителен физически дискомфорт в тази област, което и през днешния ден наложи това физиотерапевтът да обгрижва въпросната зона в почивките. Същевременно обаче за Де Минор това съставлява златна опция да вдигне оборотите в разиграванията, като и излизанията му наоколо до мрежата зачестиха, което в допълнение лимитира възможностите на международния номер едно да остане равносилен на локалния любим, и Демона осъществя решителен пробив в деветия гейм, донесъл му триумфа в откриващия сет, в който той не загуби нито една точка на първи сервис.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР