Една от най-големите поп звезди на българската сцена и любимка

...
Една от най-големите поп звезди на българската сцена и любимка
Коментари Харесай

Поли Генова отива на морето, но не на почивка

Една от най-големите поп звезди на българската сцена и фаворитка на международната аудитория и Евровизия – Поли Генова, ще зарадва почитателите си с концерт на брега на морето този петък.

На 19 август певицата и нейните музиканти ще свирят във Варна на сцената на клуб Ментол. Специалните концертни версии на хитовите песни на Поли, които публиката съумя да чуе през предходната година на нейното #1 турне в страната, ще бъдат показани и пред варненска аудитория.

Музикантите ще изпълнят и най-новата ария на Поли Генова “Give Me Your Love ", която излезе при започване на лятото и към този момент се трансформира в една от обичаните на родните меломани.

Най-излъчваната българска изпълнителка за миналата 2021 година, съгласно формалната ранглиста на интернационалната мониторинг компания BMAT и ПРОФОН с шлагерите си “Last Night " (№1 предавана ария за 2021) и “No More " (№3 най-излъчвана ария за 2021), даде поръчка за следващ мощен шлагер, написа Signal.bg.

Още с премиерата си, песента “Give Me Your Love " дебютира непосредствено в Топ 10 на формалната ранглиста за българска музика и продължава да бъде сред десетте най-ротирани български песни в родния ефир четвърта поредна седмица.

Летният шлагер на Поли Генова  “Give Me You Love " е съпроводен от блестящо видео. Снимките за него се организират в Сърбия, а режисьори на атрактивната продукция са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич.

Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, съпроводена от персонален водач.

Сингълът се популяризира от " Warner Music Group “ посредством " Орфей Мюзик “.

В края на лятото Поли Генова дава обещание с изключение на още многочислени срещи с почитателите си и доста други изненади до края на годината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР