Една от най-големите мечти на поп-фолк дивата с неповторим глас

...
Една от най-големите мечти на поп-фолк дивата с неповторим глас
Коментари Харесай

Софка се омъжи в булчинска рокля за 20 бона

Една от най-големите фантазии на поп-фолк дивата с несравним глас – Софи Маринова, се сбъдна. Тя подвигна страхотна женитба и най-сетне се видя в булчинска рокля. Определено подготовката за сватбата е била доста огромна, защото Софка беше се запасила с цели две булчински рокли, с които съумя да събере погледите на всички посетители.

Репортери на БЛИЦ настояват, че чаровната усмивка на певицата не слязла от лицето й цяла вечер. Ромският славей и Гринго събраха другари и сътрудници на охолно сватбено празненство, за каквото са си мечтали постоянно. Гостите останаха удовлетворени от положителната организация и оповестиха сватбата за събитието на годината.

Кумове на младото семейство бяха обичаната колежка на Софка – Преслава и нейният другар. Първата рокля, с която Софка блесна пред гостите, била дело на дизайнерката София Борисова и била цялата в диаманти. Ето за какво, певицата се бръкнала за нея с цели двайсет хиляди лв..

По остарял български бит, певицата ритна менче, цялостно с вода, с цел да се разбере какво дете ще имат. И в случай че суеверията са правилни, Софка и Гринго би трябвало да се радват на мъжка рожба. Тя съобщи, че доста би се зарадвала на дъщеричка, до момента в който Гринго беше благополучен да чуе, че ще си има момченце. След всички традиции и обичаи, които се съблюдават в сватбения ден, стартира и лудият брачен ваучър.

И несъмнено, женитба без „ Бяла роза “ не може, по тази причина първите осъществявания бяха на колежката на Софка – Славка Калчева, която поведе хорото и продължи празненството с китка национални песни.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР