Една от най-големите криптокомпании в света - Binance, ще придобие

...
Една от най-големите криптокомпании в света - Binance, ще придобие
Коментари Харесай

Криптоборсата Binance купува дял за 200 млн. долара във Forbes

Една от най-големите криптокомпании в света - Binance, ще придобие дял на стойност 200 млн. $ в сп. Forbes, което е следващият поврат в 105-годишната история на марката.

Forbes, известна със своята ранглиста на милиардерите, разгласи, че договорката ще й помогне да се трансформира в водач при даването на информация за цифровите активи, като биткойн.

Новината за инвестицията обаче провокира въпроси измежду медийни наблюдаващи по отношение на евентуален спор на ползи.

Binance заведе дело за клюка против Forbes през 2020 година, след което се отхвърли от своя правосъден иск, напомня BBC.

Анализатори също по този начин означават, че криптоактивите са изключително уязвими на операции от страна на звезди и медийни изявления, предизвиквайки предизвестия от регулаторите по целия свят.

В изказване, с което оповестява за инвестицията, създателят на Binance Чангпенг Жао споделя, че гледа на медиите, като на "съществено значим детайл за построяването у потребителите на едно по-мащабно схващане " на криптопазара и на разрастващите се блокчейн технологии.

Милиардерът, чието персонално положение се прави оценка на близо 100 милиарда $, след това разясни в Twitter, че фокусът му е върху това да помогне на Forbes да построи своята технология, като назова публицистичната самостоятелност на изданието "неприкосновена ".

Пред CNBC Чангмент Жао съобщи, че неговата компания възнамерява вложения и в други обичайни компании за разпространение на блокчейн технологията.

От Forbes оповестиха, че Binance ще дава софтуерни препоръки, помагайки на бизнес изданието "да максимизира своя бранд " и да напредне в проектите си да трансформира читателите в плащащи клиенти.

От изданието споделят, че няма да трансформират сферите, които отразяват, само че се надяват актуалният екип за цифровите активи и "някои други ресори " да се разраснат с времето.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР