Една от най-големите кино- и театрални звезди у нас -

...
Една от най-големите кино- и театрални звезди у нас -
Коментари Харесай

Шок! Владо Карамазов обяви, че напуска актьорската професия

Една от най-големите кино- и театрални звезди у нас - Владимир Карамазов, сензационно разгласи, че напуща актьорската специалност. Това той направи в изявление за. "

" 20 години аз прекомерно доста изтърпях. Понеже това е една специалност, в която ние работим дружно прекомерно доста огромен кръг хора, всеки със своя си темперамент, всеки със своите си проблеми, всеки със своите си лудости. И в един даден миг това към този момент доста стартира да ме натоварва в действителност и се отделих. И в действителност " Опашката " беше представлението, което излезе тъкмо преди по този начин да затръшна вратата ", сподели Карамазов.

Актьорът, който в последните години се наложи и като тв водещ и фотограф, печелейки голям брой интернационалните награди " зад обектива ", съобщи още: " Аз сега не съм подвластен от безусловно никого и за мен най-големият триумф е, че извоювах свободата си. Мога да върша каквото си пожелая, мога да приказвам каквото си пожелая и не се опасявам от никого и от нищо. И това фактически ми дава сериозен комфорт. Това е най-големият мой триумф за последните 10 години - и като като човек, и като създател ".

По думите на Карамазов решението му е бил доста дълъг развой, само че той безусловно осъзнато преследвал тази независимост.

Актьорът разяснява и тематиката за свадите към Народния спектакъл " Иван Вазов ", където е титуляр: " Имам изрично мнение по въпроса, то е доста извънредно. И единственото, което мога да кажа, че в случай че на някого не му изнася някъде и заради някаква причина не се усеща добре, а пък всички останали се усещат добре, просто би трябвало да стане и да се замине, както аз съм го правил неведнъж. Мисля, че това е най-достойното държание... ". Той разясни, че при предходния шеф в Народния спектакъл (б.р. Мариус Донкин) по никакъв метод не харесвал нещата, които се случват там, и метода, по който той управлява театъра. " И в действителност моето решение беше, че в неговия интервал от 5 години аз няма да приема нито едно зрелище и не одобрих нито един път да вземам участие в този спектакъл. И мисля, че това е най-достойното - просто станах и си отпътувах ", сподели Владо Карамазов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР