Една от най-големите информационни агенции в света ще дойде у

...
Една от най-големите информационни агенции в света ще дойде у
Коментари Харесай

Световна медия при Босия, той пита властта: Ами сега? Ко шъ прайм?

Една от най-големите осведомителни организации в света ще пристигна у нас да снима през днешния ден.

Това е написал тази нощ в блога си Николай Колев-Босия, който на 13 юни разгласи гладна стачка против корупцията в Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ и продажбата на шофьорски книжки, както и с искане за оставка на министъра на превоза Ивайло Московски, написа offnews.bg. 

Вчера вечерта научих, че към мен е показала интерес една от най-големите осведомителни организации в света. Днес ще дойдат у нас да снимат. Това изяснява всичко, в това число нелепите претенции на всякакви партийки и самодейни театрални съставчета за селски вечеринки. Ами в този момент? Ко шъ прайм? Що ли нарушителите не се сетиха, че ще се стигне дотук? А техните ментори и кукловоди? Каквито ни престъпниците-такива са ни и менторите, написа Босия. 

Вече изрично желаят оставката на Московски. Но! Забележете каква е повода! Причината била в неналичието на коланите в рейсовете. А за какво не в цвета на седалките? Това е съвършен метод за мотив за оставка, който обслужва едного. Бихте ли се сетили кого?, написа Босия във връзка позицията на Демократична България от през вчерашния ден. 

В негова поддръжка към този момент започнаха гладна стачка Айдън Бейзет Даил, полк. Радион Попов и подполковниците Кунчо Кунев и Неделчо Неделчев. Гладна стачка ще разгласят и мюсюлмани-членове на Комитет " Босия ", които излязоха с зов в негова отбрана преди 10 дни. Той бе изпратен до всички посланици на страните-членки на Европейски Съюз у нас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР