Една от най-големите гимназии в Пловдив – Английската, ще мине

...
Една от най-големите гимназии в Пловдив – Английската, ще мине
Коментари Харесай

ЕГ “Пловдив” минава на едносменен режим – започват час по-късно от Руската гимназия

Една от най-големите гимназии в Пловдив – Английската, ще мине на едносменен режим до няколко месеца, това удостовери шефът на школото Николай Радев. Той изясни, че сега се приготвя заповедта ЕГ „ Пловдив ”, която ще бъде оповестена по-късно Нова година.
Прочетете още
„ След като изтече законовият период, ще преминем към едносменен режим. Надявам се това да се случи при започване на втория период за учениците ”, сподели Радев. Въпреки че казусът с превоза не е решен, учениците от двете прилежащи гимназии – Руската и Английската ще стартират с час разлика. Занятията в ЕГ „ Иван Вазов ” стартират в 7:30, а тези в Английската ще са от 8:30 часа. Така няма да има стълпотворение по спирките, като ще се възстановява и движението  по булеварда. При новия режим  учениците ще учат по 45 минути, вместо досегашните 40 минути.

 През лятото в Английската гимназия осигуриха 8 нови кабинета, с които  изцяло покриха потребността от класни стаи.  Проблемът обаче продължава да е градския превоз. От Нова година Община Пловдив е дала поръчка, че ще вдигне броя на рейсовете, както и тяхната величина.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР