Една от най-големите филмови звезди на всички времена - Ал

...
Една от най-големите филмови звезди на всички времена - Ал
Коментари Харесай

Как приема Ал Пачино бащинството на 84 години

Една от най-големите кино звезди на всички времена - Ал Пачино, е към този момент на 84 години, а през последните месеци сигурно е прекарал много време в ретроспекция на живота си около написването на автобиографията си. Нея той озаглавява Sonny Boy, както го е наричала майка му.
 Ролята, за която Ал Пачино би желал да получи Оскар (но по този начин и не се случи)
Ролята, за която Ал Пачино би желал да получи Оскар (но по този начин и не се случи)

Актьорът към момента не може да го преглътне

По мотив на излизането на книгата си артистът дава изявление за BBC. В него той споделя, че една част от повода да опише живота си на хартия, се крие в раждането на четвъртото му дете.

През 2023 година, на 83-годишна възраст,  стана татко на момченце. Малкият Роман в този момент е на 16 месеца. А книгата на артиста е метод синът му да научи повече за живота на татко си, до момента в който пораства.

" Искам да съм в близост поради това дете. И се надявам да съм. Надявам се да остана здрав и той да знае кой е татко му, несъмнено ", споделя.

За него е добре известно, че в никакъв случай в живота си не се е женил. Към днешна дата към този момент не е и в сантиментални връзки с  - майката на последното си дете. Въпреки това двамата си споделят родителството.

Актьорът издава, че ежедневната му връзка със сина му в по-голямата си част е лимитирана до онлайн контакт.
 Когато Ал Пачино е бил на косъм от гибелта
Когато Ал Пачино е бил на косъм от гибелта

Какво показа артистът за един от най-тежките си моменти от последните години

" Той ми написа понякога ", споделя Ал Пачино за Роман. И добавя: " Всичко, което прави, е същинско. Всичко, което прави, ми е забавно. И по този начин, ние си приказваме. Свиря на хармоника с него и осъществихме и подобен контакт. Забавно е. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР