Една от най-големите британски медии – Daily Mail обърка по

...
Една от най-големите британски медии – Daily Mail обърка по
Коментари Харесай

Daily Mail прекръсти Багата на Иван Блогов

Една от най-големите английски медии – Daily Mail обърка по безразсъден метод името на Благой Иванов след успеха му над Тай Туиваса.

В онлайн изданието на вестника замени личното име и семейството на единствения българин в UFC и показа Багата на читателите си като „ Иван Благов “ в заглавие за UFC 238. Изданието въпреки всичко не пести хвалби за Иванов, като написа, че е победил Туиваса „ в извънреден дуел в тежката категория, дал начало на главната карта в Чикаго “.



В главния текст за събитието, Daily Mail изписва вярно името на звездата ни, само че две фрази по-късно още веднъж го назовава „ Благов “.

„ Благой Иванов откри главната карта с мъчно извоювана победа против известния австралиец Тай Туиваса. Българинът сподели изключителна устойчивост и забележителна брадичка, които му разрешиха да удържи замяна на удари с съперника си, като двамата направиха брилянтно шоу в тежката категория за почитателите във Ветровития град. Благов смъкна Туиваса в първия рунд и беше заплатен за представянето си с победа с единомислещо решение “, написа Daily Mail за представянето на Багата.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР