Една от най-големите авиокомпании в САЩ United Airlines обяви, че ...

Една от най-големите авиокомпании в САЩ United Airlines обяви, че

Задължителна ваксинация за всички 67 000 служители на United Airlines

Една от най-големите самолетни компании в Съединени американски щати United Airlines разгласи, че ще изиска от всичките си 67 000 чиновници да се имунизират против Коронавирус, съобщи Си Ен Би Си.

Крайният период за имунизацията за тях ще бъде 25 октомври.

„ Знаем, че някои ще са срещу, само че няма по-голяма отговорност от сигурността и здравето на всички сътрудници и обстоятелствата демонстрират ясно, че човек е по-сигурен, когато е бил имунизиран “, се споделя в известие на компанията. Около 90% от водачите и 80% от стюардите и стюардесите на компанията към този момент имат документ за завършена имунизация.

Това е първата огромна самолетна компания, която вкарва сходни ограничения. Преди това през май Delta Air Lines стартира да изисква всички нови чиновници да бъдат имунизирани, а такова условие вкара и United през юни.

Компании от други браншове вкараха изискване  за наложителна имунизация. Фейсбук и Uber желаят всички завръщащи се в офисите чиновници да са минали имунизация. При Walmart условието е за управническия личен състав. Компанията за доставки на месо Tyson Foods разгласи, че възнамерява всичките 120 000 чиновници на компанията да бъдат имунизирани до края на 2021 година, все още 50 000 към този момент са били ваксинирани.

 

Източник: manager.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg