Една от най-големите атракции на Амстерам ще бъде преместена, далеч

...
Една от най-големите атракции на Амстерам ще бъде преместена, далеч
Коментари Харесай

Краят на квартала на червените фенери в Амстердам

Една от най-големите атракции на Амстерам ще бъде преместена, надалеч от погледа на любопитните и не всеки път доброжелателни погледи на туристите.
 Амстердам, коронавирусът, парковете и новите пейки за обществено разграничаване
Амстердам още веднъж е град за образец

Грижа за хората по време на пандемия

Планът е прозорците на обществените домове в оживения квартал " Де Вален " скоро да бъдат затворени и да се сътвори " сексуален център ", надалеч от същинския център на нидерландската столица.

Още не е ясно къде тъкмо ще бъде преместена скандалната за мнозина атракция, прецизират от Guardian, само че това сигурно ще се случи, тъй като общинският съвет към този момент гласоподава решението.

Едно е несъмнено - регионът ще е надалеч по-спокоен от този в столицата.
 Снимка 517292

Една от главните аргументи за тази рокада са опасенията на кмета на Амстердам - Фемке Халсема, че чиновниците в обществените домове постоянно са обект на злоупотреби и насмешки.
 Снимка 517288

Според други пък изнасянето на еротичната атракция надалеч от центъра на Амстердам ще помогне да се почисти имиджът на града.
 Снимка 517290

" Преместването на тези работни места не е алтернатива, тъй като тогава клиентите няма да знаят къде да намерят секс служащите. Дали Халсема също по този начин ще провежда пътувания с рейс до новия регион ", споделя един от членовете на организацията Red Light United пред Het Parool.
 Петъчна доза съблазън
Петъчна доза съблазън

Къде ли е този уикенд

Според неотдавнашно изследване измежду 170 представители на най-старата специалност в света, които я практикуват в Амстердам, 90% от тях не желаят да напущат центъра на града.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР